Anyag-archívum - TeamRakaca.hu A víztározó Horgászportálja már 6 éve!
FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Anyag-archívum

 Imi folyamatosan megosztja velünk fogásait, tapasztalatait. Eddig ezt csak a közösségi oldalon láthattuk, mostantól, itt is beszámol majd horgászatiról. Megjegyzem ez a lehetőség mindenkinek adott. De mi előtt kitérnék konkrétan a horgászatra, szeretném pár kérdés megválaszolásával bemutatni horgásztársunkat. ... .

 Kállói Kornél újabb horgászatáról olvashatunk a horgaszklub.eu-n. Ezúttal egy tavaszi csatorna horgászatra invitálja olvasóit. Hasznos tippek, praktikák, szerelékek Kállói módra. A cikket a linkre kattintva olvashatja el. TOVÁBB A CIKKHEZ!  ... .

 A Borsod online egyik olvasója kérdést intézett az internetes magazin szerkesztőinek, mégpedig a tározó vízszintjével kapcsolatosan. A magazin több illetékes személy és hatóság megkeresésével próbált eleget tenni és megválaszolni a felmerült kérdéseket. A válasz nyugtató is meg nem is. De minden kiderül a cikkből, amelyet a Borsod Online (www.boon.hu) jelenített meg ma reggel. ... .

 Pár hete még vastag jég borította a tározót, a horgászok nagy bánatára. A pecás ilyenkor már a frissen kiváltott engedélyét szorongatva várja mikor ülhet le végre a "partra", veheti elő a télen többször átvizsgált fényesre "csiszolt" botjait. Nos, amikor ezen sorokat írom már jócskán túl vagyunk március idusán, a napok egyre melegebbek, így a jégpáncél is egyre egyre engedte a márciusi szélnek, hogy hullámokkal bosszantsa a szabad vízfelszínt. Nézzük hát az elmúlt heteken készült fotókat,amit külön köszönünk Pál Imre horgásztársnak. ... .

A fiatalok többsége szeret kempingezni, nem is csoda, hiszen a legszebb élmények egyike. Ahogy halad az idő és az ember korosodik a természetet szeretete megmarad, de a kényelem is fontosabbá válik. Jó pár éve nyújt kiváló szállás lehetőséget a Tópart Vendégház a Rakaca Víztározó partján. A vendégház és udvara 1ha területen fekszik e. Rendezett füvesített, elkerített parkjában helyett kapott játszótér, parkoló, kerti pihenőhely, tűzrakó hely. De nem csak a tópartra érkezőket várják szeretettel a tulajdonosok. Lehetőség rendezvények lebonyolítására, így osztálytalálkozók, családi ünnepségek, szakmai rendezvények helyszíne lehet. A vendégház 30 főnek tud szállás biztosítani. ... .

A horgászföldek használatával új lehetőségek és szenzációs fogások nyíltak meg a versenyhorgászok előtt, melynek tudománya mára a hobbihorgászok között is elterjedt. Amennyire egyszerű ez az adalékanyag, legalább annyira hatékony is. Ennek az egyszerű anyagnak a használatáról és a benne rejlő variációs lehetőségekről szeretném megosztani gondolataimat az olvasókkal. Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra ... .


Ebben a részben a színes morzsákról lesz szó. Szándékosan írtam így a nevüket, mert a Maros Mix kínálatában három különböző fajta morzsa kapható. Ezek nem csak küllemükben, de viselkedésükben és felhasználásuk módja szerint is eltérnek egymástól.
 Tegyük fel, hogy egy adott vízen horgászva az ott használt etetőanyagunk mind ízében, illatában, színében és állagában is megfelelő. Tudjuk jól, hogyan viselkedik a vízfenéken és ami a legfontosabb, hogy bízunk is benne. Ezt azért fontos kiemelni, mert ........ Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra  ... .


 
Döme Gábor az idei évben is több helyszínre ellátogat, hogy személyesen mutassa be a Haldorádó termékpaletta 2012 évi újdonságait, válaszolhasson a megjelent horgászok kérdéseire a termékekkel és a horgászmódszerekkel kapcsolatban is. 2012.március 03-án Miskolcon tart előadást a Sprigo horgászbolt szervezésében. ... .

A boltok polcai roskadásig teltek a jobbnál jobb etetőanyagokkal. Kellő tapasztalattal, az adalékanyagok hozzáadásával bármelyik etetőanyagból tudunk az adott helyzethez megfelelő mixet csinálni, ha a szükséges ismeretek birtokában vagyunk.Talán azok is hallottak már az adalékanyagokról, akik csak nemrég kezdtek el horgászni. Minden esetre a horgászboltokban bizonyára láthattak belőlük, netán közelebbről is szemügyre vehették azt.    Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra!  ... .


Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin februári számának képes tartalom jegyzékét.A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .

« 1 2 ... 8 9 10 11 »
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2017 A uCoz tárhelye