Anyag-archívum - TeamRakaca.hu A víztározó Horgászportálja már 6 éve!
FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Anyag-archívum

Kiírásra került a Horgász Egyesületek BAZ megyei szövetsége által a 2015. évi megyei feeder csapatbajnokság, mely egyben az egyéni bajnokság is. A kiírásban szereplő alapvető információkat írásunkra kattintva megtekintheti. A Rakaca-Tó Horgász Egyesület várja a tagok jelentkezését az egyesület színeiben induló 2. számú csapatba! ... .


A Magyar Közlöny augusztus 07-én jelentette meg 115. számát, amelyben kihirdetésre került a halgazdálkodási és a halvédelmi bírságról szóló 314/2014. (XII. 12.) Korm. rendelet módosításáról szóló  223/2015. (VIII. 7.) Korm. rendelet, amely a kihirdetését követő 16. napon lép hatályba. Jelen írásunkban a hatályba lépő változtatásokról szeretnénk - a törvény értelmezésekben kevésbé jártas horgásztársaknak - érthetőbb képet adni. ... .


A Horgász Egyesületek BAZ megyei Szövetsége elkezdi az előírt pisztráng telepítést a Hámori-tóba. A telepítés két részletben kerül lebonyolításra-közli weboldalán a szövetség vezetői törzse. A telepítések fogási tilalmi időszakot vonnak maguk után. Erről és a telepítés egyéb részleteiről is további információkat tudhat meg a szövetség weboldaláról (link) vagy írásunkból! ... .


illusztráció, forrás: khesz.huKiírásra került a Horgász Egyesületek BAZ megyei szövetsége által a 2015. évi megyei csapatbajnokság, mely egyben az egyéni felnőtt bajnokság is. A kiírásban szereplő alapvető információkat írásunkra kattintva megtekintheti. A Rakaca-Tó Horgász Egyesület várja a tagok jelentkezését az egyesület színeiben induló csapatba! ... .


A dobogó harmadik fokára állhatott fel válogatottunk a hétvégén megrendezésre kerülő, 5. Feeder Világbajnokságon. A holland versenypálya kevés halat, az időjárás szelet esőt, az angolok, oroszok és hollandok pedig ellenfelet adtak a fiúknak. A második forduló izgalmai végére, mikor álltunk csapatban a aranyérem alatt is, csapatban a harmadik, egyéniben Sivák Matyi a 6. helyen végzett. 6. helyen, de hogyan?! Úgy, hogy mindössze 20dkg (200g) választotta el az egyéni világbajnoki címtől. Nos, ilyen és hasonló izgalmakkal tarkított VB-n vagyunk túl. ... .


A Szövetség megújítását célzó elképzeléseknek megfelelően elkészült, majd a május 29-én módosított Alapszabály felhatalmazása alapján június elején elfogadásra is került a Magyar Országos Horgász Szövetség egységes arculati elemeire és védett logo-ira vonatkozó terv. A munka során számos véleményt, grafikai elképzelést is figyelembe vettek az alkotók, ezek közül talán a legfontosabb az a szándék volt, hogy a korábbi, komoly hagyományokkal és ismertségi értékkel rendelkező MOHOSZ logo maradjon képi világában felismerhető, ugyanakkor frissüljön fel, kivitelezésében legyen több grafikai alkalmazáshoz megfelelő. ... .


Mint az szabad szemmel is jól látható, a víztározó vízszintje folyamatosan csökken! Ennek oka, hogy a víztározó gátjának rekonstrukciós munkálatai megkezdődtek! A kivitelezés a szakértők szerint közel három hónapot vesz igénybe. A folyamat során a biztonságos munkavégzés érdekében a vízszintet csökkenteni kell. ... .


2015-ben ötödször kerül megszervezésre a mozgalom, amelyben önkéntes tízezrei gyűjtik országszerte a szemetet. Öt év alatt a rendezvény csak népszerűbb lett, évről évre többen kapcsolódtak be. A Rakaca-víztározón partvonalára csapatunk szervezte meg  először s aztán minden évben az akciót. Egy kivételével idén a negyedik TESZEDD-en tehetjük tisztává a partokat. Íme a hivatalos programja a 2015. május 16-án szombaton a tározón megszervezésre kerülő TESZEDD-nek! ... .


ILLUSZTRÁCIÓA már beállt törvényi rendelkezés szerint a pontyfogásra szóló tilalmi időszak május 2-től május 31-ig tart. Bosszanthatja a horgászokat, ha pont egy hosszú hétvégére tervezett peca idején veszi kezdetét a tilalom. Ezért olvasható az országos szövetség (MOHOSZ) weboldalán a módosult tilalmi idő intervallum, amivel kedveztek a hétvégén a partra vonuló pontyhorgászoknak! Mi  is ezúton szeretnénk felhívni a horgászok figyelmét a határidők betartására! ... .


Május elsején pénteken szünetel a Rakaca-Tó HE ügyfélfogadása az egyesület szalonnai irodájában! Aki az ünnepre való tekintettel a hosszú hétvégén horgászni szeretne a  Rakaca-víztározón kérjük gondoskodjon még előtte a napijegy kiváltásáról! ... .


« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2017 A uCoz tárhelye