FINOMSZERELÉKKEL - TeamRakaca.hu A víztározó Horgászportálja már 6 éve!
FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » FINOMSZERELÉKKEL

Kálló Kornél a Maros Mix Team versenyhorgásza ismeretterjesztő sorozatot indított a feeder botos horgászatot gyakorlóinak. A sorozat és a tartalom különlegessége, hogy nem csak kezdő vagy haladó horgászok, de a versenyszerű horgászsportban szárnyakat bontogatók is útbaigazítást nyernek  az előkék, horgok, kosarak útvesztőjében. Letisztult, egyszerű sallangtól mentes filmek, tabuk nélkül. A filmek a Youtube-on is megtekinthetőek. A filmek megjelenési információit s a készítőtől kérdéseket intézni a horgaszklub.eu oldalon lehet. ... .


Egy jó ötlet, egy meglátás, halad a megvalósítás felé. Szerepe van benne a lustaságnak, a véletlennek, de egy elméletben elgondolt valami, még a gyakorlatban csúnyán megcsúfolhat minket. Mi a megoldás? Horgászni, tapasztalni, tökéletesíteni, majd amikor a helyzet úgy kívánja elővenni, hasznosítani. ... .


 

"A Harsányi Horgásztavat szinte minden horgász jól ismeri. Híres a szépségéről, a kiváló halállományáról, az itt megrendezett versenyekről. A tavalyi évben – többek között - itt rendezték meg az I. Tubertini Feeder Kupát is. Aki sűrűn jár ide horgászni, az már megszokhatta, hogy a nagy pontyokat messze a parttól, 90-100 méterre kell keresni. Én viszont a parttól csupán kb. 40 méterre horgásztam."TOVÁBB A CIKKHEZ A HORGASZKLUB.EU-ra  ... .


ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2017 A uCoz tárhelye