PONTYHORGÁSZAT - TeamRakaca.hu A víztározó Horgászportálja már 6 éve!
FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » PONTYHORGÁSZAT

Régóta beszélgetések tárgya volt már, hogy a Harsányi tóból mikor kerül partra harminc kilogrammnál nagyobb súlyú ponty. A legszebb fogások eddig  csak karcolták a harmincas határt! Tóth Páter tógazda büszke lehet erre szép pontyra, hiszen évek óta egyre népszerűbb a tó nem csak honi hanem a külföldi horgászoknak is! A hivatalos halőr által megejtett mérés során 31.600 grammot mutatott a mérleg! Gratulálunk a sporttársnak az új tórekordhoz! ... .


Július 6-án, egy forró, nyári estén, ami ugyan hasonlónak tűnt az előző estéhez is, szokásos módon lementünk a Rakaca-tavi horgász helyünkre. Célunk az esti etetés lebonyolítása volt, amit összekötöttünk, a sötétedésig tartó horgászattal. Partnerem a feleségem volt, mint máskor is, aki szintén szenvedélyes horgász és évek alatt,a közös horgászatok alatt is megértettük egymás gondolatait. ... .

Az upponyi völgy festői bércei között, ahol a Bán és Csermely patak együttes éltető erejéből, na meg persze emberi beavatkozásnak köszönhetően, létrejött egycsodálatos víztározó. A tölgy, a bükk erdő, a galagonya és a juhar együttesei ölelik körbe a majd 7 millió köbméternyi víztömeget. Ebből időről időre, évek óta s évek múltán, ivóvíz lesz. Imi és Peti közel laknak a Lázbérci-víztározóhoz. A tározó időközben népszerű horgászvíz lett, melynek partja mindig tiszta s rendezett, halállománya védve van a rabsicok ténykedésitől. Március végét írjuk, ám 2013 márciusa jobb barátja volt a télnek, mintsem engedje a tavaszt a rétekre, erdőkbe. Ám a horgászt ez nem érdekli, ha szíve húzza megy s nem nézi hány fok van épp, ha kicsit is enyhül az idő neki parton a helye. Nézzük hát Imi és Peti lázbérci kalandját. ... .

 Imi folyamatosan megosztja velünk fogásait, tapasztalatait. Eddig ezt csak a közösségi oldalon láthattuk, mostantól, itt is beszámol majd horgászatiról. Megjegyzem ez a lehetőség mindenkinek adott. De mi előtt kitérnék konkrétan a horgászatra, szeretném pár kérdés megválaszolásával bemutatni horgásztársunkat. ... .

ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2017 A uCoz tárhelye