VERSENYBESZÁMOLÓK - TeamRakaca.hu A víztározó Horgászportálja már 6 éve!
FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » VERSENYBESZÁMOLÓK

2016-ban első ízben kerül megszervezésre a partner tagegyesületek versenyeinek bekapcsolódásával megyei feeder bajnokság! A Rakaca-Tó HE, a Tiszalúci SHE és a Hoórvölgye HE vállalta, hogy feeder kupákat szerveznek, amelyeken az egyéni eredményeken kívül, a versenyzők elért eredményeiktől függően pontokat kapnak, amelyeket továbbvihetnek! A pontozási rendszer szerint a három forduló után, összesítésben a  legkevesebb pontot elért versenyző tudhatja a magáénak a megyei feeder bajnoka címet! A bajnokság az első fordulóval a Team Rakaca - Ratohe Feeder Kupával vette kezdetét június 25-én! Egyesületünk és mozgalmunk ismét mérföldkőhöz ért, immár a megyei versenysportba is sikerrel vettünk egy feladatot!  Köszönjük az áldozatkész munkát az egyesület vezetőinek, a Team Rakaca Mozgalom aktivistáinak! ... .


2015-ben 52. alkalommal ültek össze borsod megye úszós szakágának képviselői. A versenyt az Árpád-hegyi horgásztóra szervezték idén a versenybizottság tagjai. Itt nem csak az egyesületek által kiállított versenycsapatok mérhették össze tudásukat, hanem a csapatok tagjai egyéniben is megmérettek. Portálunknak a csapatverseny egyik dobogósát sikerült felkérnie egy rövid beszámoló megtartására. A bronzérmes csapat fiatal, de annál tehetségesebb tagja Papp Tamás válaszolt kérdéseinkre. A versenyzést kevésbé követőknek elárulom, hogy ezeken a versenyeken az úszós technikák engedélyezettek, a spicc-rakós-match - és bolognai botoké a főszerep.  ... .


Ötödik alkalommal, 69 versenyzővel kezdődött meg a feeder versenyszakág országos bajnoksága a Maty-éri evezőspálya partján. Pontyok, hőség, izgalmak, várt és váratlan eredmények, győztesek és válogatott keret. Szóljon most ezen írás a verseny szakaszairól és a legjobbakról!  ... .


ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2017 A uCoz tárhelye