VERSENYKIÍRÁSOK - TeamRakaca.hu A víztározó Horgászportálja már 6 éve!
FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » VERSENYKIÍRÁSOK

Kiírásra került a Horgász Egyesületek BAZ megyei szövetsége által a 2015. évi megyei feeder csapatbajnokság, mely egyben az egyéni bajnokság is. A kiírásban szereplő alapvető információkat írásunkra kattintva megtekintheti. A Rakaca-Tó Horgász Egyesület várja a tagok jelentkezését az egyesület színeiben induló 2. számú csapatba! ... .


A Sajógalgóci Horgásztó és a Team Rakaca közös szervezésében 2015. május 09-én kerül megszervezésre a Sajógalgóci Horgászkupa. A verseny egyéni, nyílt nevezésű, színvonaláról a remek halállomány, a kulturált parkosított vízpart és csapatunk maximalista hozzáállása gondoskodik! A verseny részletei és a díjazás a cikket tovább olvasva látható! A szervezők szeretettel várnak minden horgásztársat!  ... .


Első alkalommal hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre a Horgász Egyesületek Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szövetségének támogatásával a Rakaca-Tó Horgász egyesület és a Team Rakaca szervezésében az I. Team Rakaca Feeder Kupa, egyéni nyílt nevezésű feederbotos verseny. A versenyszabályzat alapja az országos feeder versenyszabályzat melyen némi módosítást végeztek a szervezők.  ... .


ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2017 A uCoz tárhelye